Preincalziti cuptorul de gaz (210 ° C). Se fierb cartofii, iar apoi de dau pe razatoarea fina. Intr-un castron, se bat ouale si se adauga cartofii
Preincalziti cuptorul de gaz (210 ° C). Se fierb cartofii, iar apoi de dau pe razatoarea fina. Intr-un castron, se bat ouale si se adauga cartofii rasi cu untul. Se amesteca pana se face un aluat pe care il punem in forme mici. Se umple cu 2 / 3 din cartofi in centrul formei si apasati usor pentru a forma un gol. Coaceti pentru 20 de minute. Intre timp, se fierb ouale de prepelita in apa sarata 3 minute. Scoateti cuiburile de cartofi din cuptor, le asezati pe un platou si puneti in centru cuibului 3 oua de prepelita si piper.
Se serveste fierbinte.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii