Mai intai se prepara o portie de carne de soia. Apoi, se fierb cartofi fainosi in coaja (1 kg), se curata, se paseaza pana sunt calzi. Inainte de a
Mai intai se prepara o portie de carne de soia.
Apoi, se fierb cartofi fainosi in coaja (1 kg), se curata, se paseaza pana sunt calzi.
Inainte de a se raci, se adauga 60 g unt. 1 lingura cu sare, compozitia de carne din soia, se amesteca bine cu furculita.
Se servesc calzi cu ceapa prajita.
Gurmanzii pun in apa de fiert 100 ml lapte care confera un gust deosebit cartofilor.
Persoanele care prefera gusturile picante pot adauga un sfert de lingura cu rozmarin.
Pireul de cartofi se gateste la fel, dar fara soia si se amesteca cu 200 ml lapte.
Se freaca cu lingura de lemn pana devin spumosi.
Este obligatoriu sa se prepare manual, deoarece prin mixare, pireul devine vascos si lipicios.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii