Mai intai se prepara o portie de carne de soia. Apoi, se fierb cartofi fainosi in coaja (1 kg), se curata, se paseaza pana sunt calzi. Inainte de a
Mai intai se prepara o portie de carne de soia.
Apoi, se fierb cartofi fainosi in coaja (1 kg), se curata, se paseaza pana sunt calzi.
Inainte de a se raci, se adauga 60 g unt. 1 lingura cu sare, compozitia de carne din soia, se amesteca bine cu furculita.
Se servesc calzi cu ceapa prajita.
Gurmanzii pun in apa de fiert 100 ml lapte care confera un gust deosebit cartofilor.
Persoanele care prefera gusturile picante pot adauga un sfert de lingura cu rozmarin.
Pireul de cartofi se gateste la fel, dar fara soia si se amesteca cu 200 ml lapte.
Se freaca cu lingura de lemn pana devin spumosi.
Este obligatoriu sa se prepare manual, deoarece prin mixare, pireul devine vascos si lipicios.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii