Azi o sa iti arat cum sa pregatesti o reteta delicoasa de cartofi frantuzesti la cuptor cu cascaval Sofia de la Delaco.
Azi o sa iti arat cum sa pregatesti o reteta delicoasa de cartofi frantuzesti la cuptor cu cascaval Sofia de la Delaco.
Incepi prin a pregati cartofii, pe care ii tai in rondele de aproximativ 1 cm grosime si ii asezonezi cu sare si piper. Intr-un vas mai mare, asezi apoi in straturi cartofii si cascavalul ras.
Separat intr-un bol amesteci smantana, cu laptele si cele doua oua. Mai apoi torni aceasta compozitie peste straturile de cartofi si cascaval Sofia, presari cascavalul ramas si pui la cuptor (180 grade) pentru 40-50 de min.
Pentru o crusta crocanta si gustoasa, indeparteaza capacul si mai lasa la cuptor inca 10 minute, pana ce cascavalul se rumeneste.
Suna minunata pentru o cina cu cei dragi, nu-i asa?
Pofta buna!
Cartofii frantuzesti gratinati se servesc calzi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii