Cartofi extra cu ou sunt deliciosi. Pentru aceasta reteta culinara folositi 5 cartofi mari.
Alegi cartofi sanatosi pe care ii decojesti, ii spleli si ii tai felii subtiri, pe lungime. Prajesti feliile de cartofi in ulei incins, intorcandu-le pe ambele parti, apoi ii sarezi. Separat bati ouale cu smantana si putina sare. Torni compozitia peste cartofii rumeniti, acoperi vasul cu un capac si il mai lasi la foc mic pana cand ouale se incheaga si se formeaza o crusta.
Portionezi cartofii in 4 farfurii si ii servesti calzi alaturi de salata verde si rosii.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii