Fierbe cartofii in coaja. Sareaza ciupercile si infasoara-le in bacon, infasoara si cartofii curatati in bacon. Unge cu unt un vas jena si aseaza-i st
Fierbe cartofii in coaja. Sareaza ciupercile si infasoara-le in bacon, infasoara si cartofii curatati in bacon. Unge cu unt un vas jena si aseaza-i strans unul langa celalalt. Presara cu putina nucsoara si toarna 1 cutie de smantana peste mancare si presara cu cascaval ras. Prajeste preparatul sub folie 40 de minute la foc mediu.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii