Cartoful cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala.
Cartoful cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii si ceapa se amesteca cu sare si piper, se aseaza in tava cu ulei si 100 ml apa si se introduc la cuptor 20 minute. Se stropesc treptat cu apa ramasa.
Cartofii cu ceapa si patrunjel se servesc calzi, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii