Carnea de vita se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu mustar. Pentru umplutura se taie ceapa marunt, se amesteca cu slanina ta
Carnea de vita se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu mustar. Pentru umplutura se taie ceapa marunt, se amesteca cu slanina taiata cubulete, cu carnatii si cu castravetii (toate taiate). Acest amestec se pune peste feliile de carne, se ruleaza si se leaga cu o ata alba. In putina untura se prajesc ambele parti, iar apoi se fierb pana se inmoi. Intre timp se prepara un sos din faina, apa, smantana, vegeta si suc de lamaie. Ca si garnitura preparam galuste din cartofi. Se fierb cartofii, iar mai apoi se zdrobesc. Dupa ce s-a racit se adauga faina si ouale, se presara putina sare si se plamadeste bine. Se formeaza galuste de marimea unui mar mai mic si se fierb in apa sarata.
Alte retete usoare recomandate
Musaca de vinete
Ciulama de ciuperci
Legume la cuptor
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii