Budinca "Delicia" este, dupa cum sugereaza si numele, o alt fel de budinca delicioasa de cartofi.
Mod de preparare:
Curatati cartofii si fierbeti-i in apa clocotita si putin sarata. Cand sunt gata, scoateti-i intr-un castron, pasati-i si amestecati-i cu branza de vaci, telemeaua si untul. Adaugati apoi galbenusurile, smantana, laptele, faina si mararul verde. Omogenizati compozitia, apoi amestecati cu albusurile batute spuma tare. Ungeti o tava cu unt, puneti amestecul si coaceti budinca in cuptorul incins, la foc potrivit timp de 30-40 de minute.
Puteti servi budinca la cina, impreuna cu o salata de cruditati.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii