Macaroanele se pun la fiert. Separat se spala si se pune carnea pe foc impreuna cu ceapa si verdeata tocate marunt. Se fierbe totul la foc mic. Se am
Macaroanele se pun la fiert. Separat se spala si se pune carnea pe foc impreuna cu ceapa si verdeata tocate marunt. Se fierbe totul la foc mic. Se amesteca apoi carnea tocata marunt, in prealabil cu macaroanele fierte, se adauga sare si piper si se asaza totul intr-un vas incasabil. Deasupra se toarna untul topit, bulionul de rosii si se baga vasul in cuptor, la gratinat.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii