Pentru vitelul cu ciuperci se taie camea de vitel in bucatele potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de unt sau de untura si o ceapa taiata marunt.
Pentru vitelul cu ciuperci se taie camea de vitel in bucatele potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de unt sau de untura si o ceapa taiata marunt. Se spala ciupercile si se taie in feliute subtiri. Cand carnea este bine rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu o lingura de lemn, pana ce incep sa piarda din umezeala. Se presara cu faina si se amesteca din cand in cand cu lingura la foc potrivit, pana ce incepe si faina sa se ingalbeneasca. Se toarna vinul si zeama de carne, in care s-a amestecat o lingura de bulion de rosii. Se potriveste de sare. Se acopera, se da la cuptor, se tine sa fiarba la foc potrivit.
Vitelul cu ciuperci se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeUn mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!
Rulada din piept de pui
Comentarii