Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins. Usturoiul se piseaza bine cu sare iar
Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins.
Usturoiul se piseaza bine cu sare iar cind bucatile de muschi sunt aproape prajite se toarna peste acestea si se intrerupe prajirea.
Intre timp se pregateste o mamaliga care se toarna intr-un platou rotund , peste care se asaza bucatile de carne,ouale prajite ochiuri si brinza rasa pe deasupra.
Pofta buna!
Reteta Tochitura ca la crama a fost propusa de perte pe forum culinar.ro
Alte retete traditionale gasiti aici:
Ardei copti cu mamaliguta,
Ciorba de vacuta,
Papricas de pui cu smantana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii