Tocanita picanta este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita aveti nevoie de carne de porc, ulei, sos picant si condimente.
Tocanita picanta este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita, punem in cratita uleiul, ceapa si carnea, lasam la calit pana scade sucul de la carne, apoi adaugam sosul, sarea, piperul, delicatul si o cana de apa calda si lasam sa fiarba acoperita cu capac la foc domol. Daca fierbe mai greu, adaugam apa calda. Cand este gata, decoram cu verdeata.
Tocanita picanta se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi, salata de varza calita, castraveti sau gogosari murati.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii