Curatam catofii si ii taiem patrtele. Spalam carnea. Calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa. Adaugam carnea taiata cubu
Curatam catofii si ii taiem patrtele. Spalam carnea.
Calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa.
Adaugam carnea taiata cubulete. Adaugam vinul.
Punem capac si lasam sa se patrunda carnea, daca mai trebuie mai completam cu apa.Punem condimentele.
Dupa 30 minute punem si cartofii cubulete peste carne.
Lasam sa se fiarba sub capa inca 30 minute, daca mai trebuie mai punem apa. La sfarsit punem patrunjelul tocat marunt.
Salata de varza:
Taiem varza cat vrem de mare. Adaugam ulei de masline. Adaugam sarea si piperul. Punem 4 linguri de smantana grasa, otet dupa gust, 2 linguri de zahar. Amestecam totul bine.
Se serveste cu salata de varza.
Pofta buna!
Reteta Tocanita de vitel in sos de vin cu cartofi a fost propusa de VERONICA pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:
Tocanita cu carne de vitel,
Musaca de spanac cu carne de vita ,
Bors de perisoare cu carne de vitel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii