Aceasta reteta de tocanita de vita este una traditionala din Argentina, in care gusturile ingredientelor folosite se imbina perfect, rezultatul fiind unul neasteptat de delicios.
1. Intr-o oala mare soteaza ceapa, usturoiul si ardeiul verde in uleiul de masline, pana se inmoaie.
2. Adauga cuburile de carne de vita si prajeste-le bine pe toate partile pana isi schimba culoarea.
3. Adauga rosiile din conserva, supa de carne (sau apa), zaharul, varza si caisele uscate si lasa la foc mic pana incepe sa fiarba.
4. Dupa ce incepe sa fiarba lasa tocanita la foc mic pentru o ora. Adauga sare si piper dupa gust, si mai adauga supa de carne daca e necesar. Lasa la foc mic pana cand carnea de vita e frageda. Cu 10 minute inainte de final adauga porumbul boabe.
Tocanita de vita argentiniana se serveste langa cartofi piure sau alta garnitura, sau ca atare.
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii
Sukhorukova Golden • 31 August 2023, 14:21 Bună ziua,
Am încercat rețeta de tocanită de vită argentiniană de pe site-ul dumneavoastră și a fost delicioasă! Carnea era fragedă și suculentă, iar sosul era bogat și aromat.
Am urmat cu atenție rețeta, dar am făcut câteva modificări în funcție de propriile preferințe. Am folosit carne de vită dezosată și fără grăsime, și am adăugat puțin mai multă ceapă și usturoi. De asemenea, am folosit vin roșiu roșu, care a dat sosului o aromă mai bogată.
Aș recomanda această rețetă oricui iubește tocanitele de vită. Este o rețetă simplă, dar delicioasă, care este perfectă pentru o cină de familie.