Tocanita de miel cu ciulama la cuptor este foarte buna. Dupa aceasta mancare gustoasa, se bea un vin negru si tamaios.
Pentru tocanita de miel cu ciulama la cuptor, carnea se caleste si se stinge cu supa, se lasa sa mai fiarba cu bulion si ceapa, iar cartofii se pun la fiert. Cand sunt aproape gata, se face un sos din zahar, bulion, sare, piper si menta tocata si se da un clocot, apoi punem peste cartofi un sos din untul topit stins cu lapte amestecat cu oul si trei linguri de faina alba, sare si piper. Ungem o tava cu unt si o tapetam cu pesmet, amestecam tocanita cu cartofi si cu doi catei de usturoi cu sosul alb, turnam in tava, presaram cascavalul deasupra si dam la cuptor. Dupa aceasta mancare gustoasa, se bea un vin negru si tamaios.
Tocanita de miel cu ciulama la cuptor se serveste calda.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii