Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de porc, praz, morcov, ciuperci, ulei, sos de soia, pasta de rosii, masline si condimente.
Carnea se portioneaza, apoi se pune la rumenit. In grasimea ramase se calesc prazul, morcovul si ciupercile. Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga carnea, maslinele, jumatate de ceasca de apa calda si se lasa la fiert inabusit cca 15 minute. Se potriveste de sare si piper si se adauga sosul de soia, pasta de rosii si se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.
Tocanita se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii