Carnea de pui se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se toaca amrunt, ardeii se taie fasii subtiri, iar rosiile oparite se curata de coaja si s
Carnea de pui se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se toaca amrunt, ardeii se taie fasii subtiri, iar rosiile oparite se curata de coaja si se seminte. Se inabusa bucatile de pui cu putina apa si se scoate carnea dupa ce a fiert pe jumatate. In uleiul ramas se pune la inabusit ceapa, ardeiul, rosiile, se adauga boiaua de ardei si faina dilzovata in putina apa rece. Se amesteca bine si se adauga pasta de rosii, usturoiul, foile de dafin, sare, pierul si apa fiarta. Se lasa la fiert circa 10 minute. Se adauga bucatile de de carne si se continuu fierberea inca 20 de minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vinul si jumatate din cantitatea de patrunjle tocat marunt.
Mancarea se serveste calda, presarata cu restul de patrunjel verde deasupra.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Curcan umplut
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii