Se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de unsoare. S
Se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de unsoare. Se adauga cepele taiate felii subtiri. Se lasa pina se rumenesc usor, se pune apoi putina apa, se acopera si se lasa sa fiarba inabusit, adaugind din cind in cind cite o lingura de apa fierbinte, pina ce carnea s-a fragezit. Se adauga bulionul, sarea, piperul si faina. Se acopera si se lasa sa mai scada putin la cuptor.
Se serveste cu mamaliga
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzUn tort ciocolatos intens cu note subtile de migdale. Reteta de blat am luat-o de pe site-ul...
Tort de ciocolata cu migdale
Comentarii