Se taie cepele pestisori si se auresc intr-o cratita cu 1/2 din cantitatea de untura. Apoi se adauga carnea taiata fisii lungi si subtiri, sarea si pi
Se taie cepele pestisori si se auresc intr-o cratita cu 1/2 din cantitatea de untura. Apoi se adauga carnea taiata fisii lungi si subtiri, sarea si piperul. Dupa ce carnea a prins o usoara crusta aurie se toarna vinul si se lasa cratita pe foc mic. Cind carnea este aproape fiarta se adauga fisii subtiri de costita, prajita in prealabil in putina untura. Intr-o alta tigaie se pune restul de untura in care se vor praji usor feliile de rosii si ardeiul gras, care vor fi apoi turnate peste tocana. Inainte de a lua cratita de pe foc se toarna smintina si se lasa tocana sa mai dea citeva clocote.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzImi plac retetele simple si rapide, pline de arome si iesite din tipare. Adevarul este ca reteta sta de ceva timp uitata in...
Pizza cu portocale, asortata cu salata
Comentarii