legume delicioase
Se framanta aluatul din faina, lapte, drojdie si un praf de sare si se lasa la dospit.
Se scoate carnea din carnati si se formeaza minichiftele care se frig in tigaia de fonta in putin ulei de masline.
Se curate morcovii si se taie rondele. Se curate ardeii si se taie in bucati de marimea chiftelelor. La fel procedam si cu zuchinni si ciupercile brune.
Dupa ce s-au fript chiftelele, le scoatem si in aceeasi tigaie punem la gatit legumele impreuna cu usturoiul. Condimentam cu sare, piper si boia dulce afumata.
Cand legumele sunt aproape gata, adaugam inapoi in tigaie minichiftelele, oprim focul, intindem aluatul sub forma unui disc si il asezam ca un capac la tigaie. Ungem aluatul cu galbenus de ou si presaram amestec de susan alb si negru.
Dam la cuptor circa 15 minute pana prinde o crusta frumoasa aurie.
Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii