Se taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate in bucati. Dupa ce s-au
Se taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate in bucati. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga faina si se lasa la calit 2 minute. Se adauga apoi treptat supa de legume si se amesteca incet, sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce incepe sa se ingroase, se adauga sare, piper si se ia de pe foc. Separat, se tapeteaza o tava de tarta cu ulei si se intinde jumatate din aluatul de placinta. Se adauga amestecul de legume, apoi se presara bucatele de carne. Deasupra se intinde cealalta foaie de aluat. Se inteapa din loc in loc cu o furculita, se unge cu ou batut si se coace la foc potrivit.
Se serveste atat calda cat si rece.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti Cartofi la cuptor Legume la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzBun tare multicookerul asta! Am vrut sa incerc aceasta prajitura( care este mai pretentioasa la coacere), la multicooker si...
Prajitura cu iaurt si mere, la multicooker
Comentarii