Aceste cantitati sint pentru 4-6 portii. Aluatul: Se amesteca rapid faina, sarea si untul in bucatele cu virful degetelor intr-un castron pina se fac
Aceste cantitati sint pentru 4-6 portii. Aluatul: Se amesteca rapid faina, sarea si untul in bucatele cu virful degetelor intr-un castron pina se fac ca niste firmituri. Se adauga parmezanul. Se amesteca galbenusul cu apa si se adauga la aluat. Se framinta aluatul 5 minute. Se lasa aluatul sa se odihneasca in frigider pina se pregateste umplutura. Se prajeste ceapa tocata impreuna cu carnea tocata. Se adauga condimentele si 1 dl apa. Se lasa sa se fiarba pina cind aproape toata apa s-a evaporat. Se taie ciupercile si se prajescc rapid in putin ulei, pune sare si piper. Se rade cascavalul si se taie rosiile felii subtiri. Se amesteca ouale cu laptele, se adauga sare si piper. Se intinde aluatul intr-o forma (diametrul circa 26 cm) (si pe peretii formei) si se inteapa aluatul cu o furculita. Se coace aluatul circa 10 minute la 200 grade. Se pune amestecul de carne tocata peste aluat. Se pun ciupercile deasupra, cascavalul ras. Se toarna amestecul de ou si lapte. Se pun feliile de rosii deasupra. Se coace paj-ul la 200 grade circa 30-40 minute sau pina cind amestecul de ou si lapte s-a intarit si a capatat o culoare aurie.
Se serveste cu salata si bere
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii