Se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca. Se adauga spanacul oparit si condimentat cu sare, piper si putin praf de usturoi. Se
Se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca.
Se adauga spanacul oparit si condimentat cu sare, piper si putin praf de usturoi.
Se sparg ouale intregi peste spanac in mici adancituri facute cu dosul lingurii si se adauga 5-6 linguri de smantana lichida.
Se rade deasupra telemeaua sau feta si putina mozarella.
Se da la cuptor pana cand ouale s-au copt.
Am servit-o cu sos de smantana si hrean.
Pofta buna!
Reteta Sunca gratinata in stil florentin a fost propusa de arcadia pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Tarta cu carne tocata si ciuperci,
Tarta cu cascaval si conopida,
Tarta cu Branza
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii