Se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca. Se adauga spanacul oparit si condimentat cu sare, piper si putin praf de usturoi. Se
Se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca.
Se adauga spanacul oparit si condimentat cu sare, piper si putin praf de usturoi.
Se sparg ouale intregi peste spanac in mici adancituri facute cu dosul lingurii si se adauga 5-6 linguri de smantana lichida.
Se rade deasupra telemeaua sau feta si putina mozarella.
Se da la cuptor pana cand ouale s-au copt.
Am servit-o cu sos de smantana si hrean.
Pofta buna!
Reteta Sunca gratinata in stil florentin a fost propusa de arcadia pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Tarta cu carne tocata si ciuperci,
Tarta cu cascaval si conopida,
Tarta cu Branza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDoritori de musaca sunt??? Daca va plac dovleceii cu siguranta o sa va placa si aceasta musaca.
Musaca cu dovlecei
Comentarii