Se pune uleiul intr-o tava mai inaltuta sau o cratita, se pun cartofii taiati rondele subtiri pe toata suprafata, urmeaza un strat de ciuperci din bo
Se pune uleiul intr-o tava mai inaltuta sau o cratita, se pun cartofii taiati rondele subtiri pe toata suprafata, urmeaza un strat de ciuperci din borcan sau proaspete (daca sunt ciuperci proaspete se fierb cu putina sare, se scurg si se taie feliute), se adauga pieptul de pui fiert si taiat marunt, presarat cu sare si piper. Se da la cuptor. Inainte cu 8-10 min. Se pune cascavalul ras.
Se serveste cald sau rece, e la fel de delicios. Pofta Buna!
Alte retete recomandate:
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarPulpa de porc este carnea cea mai fragedă și mai bună la gust. În plus, în combinație cu orice legume,...
Mancarica de mazare, cu pulpa de porcDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii