Sufleu de ciuperci cu piept de pui

Se pune uleiul intr-o tava mai inaltuta sau o cratita, se pun cartofii taiati rondele subtiri pe toata suprafata, urmeaza un strat de ciuperci din bo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cartofi
  • 500 g piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 250 g cascaval ras
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o tava mai inaltuta sau o cratita, se pun cartofii taiati rondele subtiri pe toata suprafata, urmeaza un strat de ciuperci din borcan sau proaspete (daca sunt ciuperci proaspete se fierb cu putina sare, se scurg si se taie feliute), se adauga pieptul de pui fiert si taiat marunt, presarat cu sare si piper. Se da la cuptor. Inainte cu 8-10 min. Se pune cascavalul ras.


Se serveste cald sau rece, e la fel de delicios. Pofta Buna!

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Spanac cu usturoi verde, la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Ciorba cu carne de porc
2
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Nectar de caise
3
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Coquelet de Bretagne - Franta
4
Mancaruri cu carne

Coquelet de Bretagne - Franta

Coquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.

Coquelet de Bretagne - Franta
Scrumbii de Dunare la gratar
5
Mancaruri cu peste

Scrumbii de Dunare la gratar

Scrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...

Scrumbii de Dunare la gratar
Parteneri
Mancarica de mazare, cu pulpa de porc
Bucataras.RO

Mancarica de mazare, cu pulpa de porc

Pulpa de porc este carnea cea mai fragedă și mai bună la gust. În plus, în combinație cu orice legume,...

Mancarica de mazare, cu pulpa de porc
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Prajitura cu capsuni si bezea
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea