Sticky pork belly este o reteta cu piept de porc de-ti vine sa te lingi pe degete! :)
Bucatile de piept de porc se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru si mustar si se lasa la marinat, in frigider, cel putin 1 ora. Apoi se aseaza intr-o tava, se presara usturoi tocat marunt, se glazureaza cu miere, se toarna o cutie de bere, tava se acopeara cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 1 ora.
Pieptul de porc astfel gatit este foarte delicios, se serveste imediat ce a fost scos de la cuptor cu garnitura din piure sau cartofi copti cu rozmarin si o salata din varza alba.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii