Rinichiul se taie in doua, pe lungime, se curata si se opareste, apoi se taie in bucati mici si se pune in tigaia cu ulei incins, sa se rumeneasca. Fi
Rinichiul se taie in doua, pe lungime, se curata si se opareste, apoi se taie in bucati mici si se pune in tigaia cu ulei incins, sa se rumeneasca. Ficatul de porc se spala si se taie in cubulete, adaugandu-se si el in tigaie peste rinichi, cand acesta este aproape gata. Se lasa impreuna pe foc timp de aproximativ zece minute, apoi se scot pe o farfurie.
Ceapa taiata solzisori se caleste in uleiul in care s-au prajit organele de porc. Se adauga vinul, faina, bulionul subtiat cu un pahar de apa calda. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce sosul a fiert, se adauga bucatile de rinichi si de ficat si se fierb impreuna timp de aproximativ un sfert de ora.
Se serveste cald, cu verdeata tocata deasupra si mamaliguta.
Alte preparate culinare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii