Carnea se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul.Se taie ceapa julien. Se curata ciupercile si se taie in doua sau in patru.Usturoiul se piseaza. Se
Carnea se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul.Se taie ceapa julien. Se curata ciupercile si se taie in doua sau in patru.Usturoiul se piseaza. Se taie castravetele in doua si se scot samburii. Se taie fasii foarte subtiri care se storc intr-un servet. Se caleste carnea in ulei. Se adauga ceapa si ciupercile si se mai calesc putin.Se adauga usturoiul pisat. Se stinge cu putina apa. Se acopera si se lasa sa fiarba circa 30 de minute. Se adauga vinul alb, se mai lasa putin, apoi se pune smantana si se lasa sa fiarba. Se leaga cu putin amidon. Amestecului i se adauga si castravetele, dupa care se mai incinge putin. Se da gust cu sare si piper. Se serveste pe platou sau farfurie. Se poate manca si cu zdrente de ou.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii