Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti este o mancare cu carne delicioasa si foarte decorativa. Pieptul de pui se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se umple cu sfecla rasa, cascaval.
Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti este o mancare cu carne delicioasa si foarte decorativa. Pieptul de pui se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se umple cu sfecla rasa, cascaval, apoi se ruleaza si se da forma unui soricel, care se da prin ou batut cu sare, apoi prin pesmet si susan, dupa care se prajeste in ulei.
Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti, se serveste cu cartofi prajiti in ulei si usturoi tocat pe deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii