Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in putin unt sau ulei. Se prajesc snite
Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in putin unt sau ulei.
Se prajesc snitelele, apoi se pun intr-un vas termorezistent, pe fiecare se pune o felie de sunca, una de cascaval si apoi ciupercile.
Se da la cuptor la foc mare cateva minute.
Eu am mai pus inca putin cascaval deasupra.
Pofta buna!
Reteta Snitel milanez a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete de snitel gasiti aici:
Snitel de vita cu ierburi aromate,
Snitel de porc cu sos vanatoresc,
Snitel umplut
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii