Cartofii se curata, apoi se toaca si se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa la racit, apoi se acopera cu supa si se lasa la marinat putin. Se ada
Cartofii se curata, apoi se toaca si se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa la racit, apoi se acopera cu supa si se lasa la marinat putin. Se adauga 4 linguri otet, piper, zahar, sare, ceapa, iar in final se adauga uleiul si se lasa la marinat 30 de minute. Se taie castravetele felii, se sareaza, se amesteca cu 1 lingura otet, suc de lamaie, sare, piper, zahar si smantana. Se toarna dressingrul peste castraveti si se pun la frigider. Se bat feliile de carne, se sareaza, se pipereaza, apoi se tavalesc prin faina, oua batut si pesmet. Se rumenesc cate 3-4 minute pe fiecare parte. Frunzele de fetica se amesteca in salata de cartofi, se sareaza si se pipereaza.
Snitelele se sareaza cu salata.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Legume la cuptor Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Comentarii