Carnea se spala, se sterge si se condimenteaza cu sare, piper si curry. Salvia se spala si se lasa sa se scurga apoi se toaca frunzulitele si se amest
Carnea se spala, se sterge si se condimenteaza cu sare, piper si curry. Salvia se spala si se lasa sa se scurga apoi se toaca frunzulitele si se amesteca cu pesmetul. Carnea se tavaleste prin pesmet si se prajeste in 3-4 linguri ulei incins pe fiecare parte. Apoi se scoate si se pastreaza la cald. Citeva bucati de usturoi se toaca fin si se calesc in vasul in care a fost prajita carnea. Se adauga 100 ml apa calda in care s-a dizolvat un cub de knorr,100 ml smintina si se lasa la fiert. Se condimenteaza cu sare si piper.
Snitelele se servesc cu sos si cu legume calita sau ca si garnitura la paste late
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzVă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Comentarii