Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de
Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de pulpa si se apasa putin. Apoi se trece prin faina, ou, pesmet si se frige in ulei incins.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Piept pui cu ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoImi place foarte mult gustul de conopida, dar totusi varianta cu maioneza nu mi-e foarte draga, asa ca am incercat sa o...
Sufleu de conopida cu sunca si marar
Comentarii