Snitel cu bacon

Snitelul cu bacon este o varianta delicioasa a snitelului de vita traditional. Se serveste cu un piure imbunatatit facut din cartofi fierti, smantana, lapte, usturoi, branza si condimente.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g muschi de vita
  • faina de grau
  • ou
  • margarina Rama sau ulei. 
  • bacon sau costita afumata
  • Pentru sosul picant:
  • 2 ardei grasi rosii
  • un ardei iute
  • o legatura de ceapa
  • doua rosii tocate
  • sare si
  • 100 g ulei
  • 100 g cascaval.

Mod de preparare

Snitelul cu bacon este o varianta delicioasa a snitelului de vita traditional. 700 g muschi de vita taiat felii, batut cu ciocanul bine, condimentat, dat prin faina de grau, apoi prin ou batut si prin pesmet. il prajim in margarina Rama sau ulei. Dupa ce l-am prajit, il aranjam intr-o tava sau vas yena, felie langa felie, peste care se pune cate o felie de bacon sau costita afumata.
In tava, peste escalop turnam un sos picant, facut din 2 ardei grasi rosii, un ardei iute, o legatura de ceapa, doua rosii tocate, sare si 100 g ulei. Se pune uleiul in cratita, punem zarzavaturile tocate, lasam la calit cateva minute, apoi stingem cu rosiile tocate, lasam sa fiarba putin, turnam peste carne, radem deasupra 100 g cascaval si dam la cuptor pentru 20 de minute.


Snitelul cu bacon se serveste cu un piure imbunatatit facut din cartofi fierti, 3 linguri de smantana, 100 ml de lapte, 3 catei de usturoi, branza, verdeturi si sare, care se bat cu mixerul, apoi se dau la cuptor timp de 10 minute. Se pun in vas uns cu margarina Rama.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Snitel de curcan

Snitel de curcan

Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...

Snitel de curcan
Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...

Ciorba ardeleneasca
Cele mai apreciate rețete
Dulceata de gutui
1
Dulceata

Dulceata de gutui

Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...

Dulceata de gutui
Salam de biscuiţi reţetă
2
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...

Salam de biscuiţi reţetă
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
3
Dulciuri

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)

Un desert rapid si delicios, care merita incercat.

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
Placinta cu mere
4
Prajituri

Placinta cu mere

Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...

Placinta cu mere
Salata cu oua si pui
5
Salate din carne de pasare

Salata cu oua si pui

Salata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.

Salata cu oua si pui
Parteneri
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Gustos.RO

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Trubochki - Cornulete Rusesti
ReteteCulinare.RO

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia