Se face un aluat din ingredientele date (folositi cantitati ochiometric) si se framanta bine de tot. Desi e cu drojdie, secretul e sa nu fie lasat la
Se face un aluat din ingredientele date (folositi cantitati ochiometric) si se framanta bine de tot. Desi e cu drojdie, secretul e sa nu fie lasat la crescut deloc. Se intinde din aluat cate o foaie rotunda de grosime potrivita (va face mai mult bule la coacere decat sa se mai umfle) si se coace la foc mic pe tigaia de teflon bine unsa.
Asezati fiecare blat copt pe un platou si faceti-le maldar pana la ultimul facut, acoperindu-le cu un prosop pentru a le inabusi un pic sa fie moi si rulabile. In tot acest timp puiul sau ce carne mai vreti sa folositi ar trebui sa se rumenesca la gril sau la cuptor chiar, se poate fi lasat asa, simplu sau stropit cu vin sau cu un sos cu chilli, nucsoara, dafin... Ar fi mult mai gustos si sanatos sa faceti o maioneza acasica. In rest e simplu cu umplutura: adaugati sau sustrageti ce vreti sau ce aveti.
Cu bere.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii