Carnea se toaca impreuna cu ceapa. Intr-un vas se pun carnea, ceapa, orezul, jumatate din cantitatea de marar tocat, piper si sare. Se amesteca pana s
Carnea se toaca impreuna cu ceapa. Intr-un vas se pun carnea, ceapa, orezul, jumatate din cantitatea de marar tocat, piper si sare. Se amesteca pana se leaga si se imparte in portii de circa 30 gr. In fiecare foaie de vita se ruleaza cate o portie de compozitie si se introduc apoi capetele in interior. Intr-o tava se asaza sarmalele, se pune jumatate din cantitatea de suc de rosii si se completeaza cu apa pana se acopera sarmalele. Se introduc apoi in cuptorul incins, pentru o ora. Separat, uleiul se amesteca impreuna cu faina si se subtiaza cu sucul de rosii si putina apa. Se adauga apoi sarea, piperul si restul de marar si se toarna peste sarmale. Se mai tin la cuptor circa 20 de minute.
Sarmalutele se servesc cu smantana.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Muschi de porc la cuptor
Rulada de porc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii