Verzele murate se desfac in foi. Se ia carnea de porc, se toaca la masina de tocat impreuna cu ceapa, se adauga orezul si se caleste intregul amestec
Verzele murate se desfac in foi. Se ia carnea de porc, se toaca la masina de tocat impreuna cu ceapa, se adauga orezul si se caleste intregul amestec putin. Se ia apoi de pe foc, se adauga sarea, piperul, concentratul, 2-3 rosii taiate marunt, patrunjel maruntit si cimbrul. Se infasoara carnea in fiecare foaie de varza si se pun intr-un vas cu putin ulei. Se asaza in straturi, printre care se pun restul de rosii. Se acopera totul cu apa, apoi se pun la cuptor.
Se servesc calde, cu smantana deasupra.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti Muschi de porc la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Comentarii