Se spala varza, se curata, 8 foi se oparesc 3 minute in apa cu sare. Se clatesc cu apa rece si se scurg. Se prajeste carnea in untura si se da prin ma
Se spala varza, se curata, 8 foi se oparesc 3 minute in apa cu sare. Se clatesc cu apa rece si se scurg. Se prajeste carnea in untura si se da prin masina de tocat. Sunca se taie cubulete, se amesteca cu carnea, oul, galbenusul, pesmetul, 1 lingura smantana si sherry. Se condimenteaza cu sare si piper. Se suprapun cate 2 foi de varza, se repartizeaza deasupra compozitiei de carne, se ruleaza si se prajesc sarmalele in unt. Se toarna supa, vinul si se inabusa 45 de minute. Se scot sarmalele. Zeama ramasa se amesteca cu restul de smantana, se mai da in clocot si se condimenteaza.
Acest preparat deosebit, se serveste in seara Craciunului, acompaniat de un vin rosu si stropit din belsug cu sos.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii