Se oparesc foile de varza in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Se toaca varza ramasa, se amesteca impreuna cu ardeiul tocat cubulete, ceap
Se oparesc foile de varza in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Se toaca varza ramasa, se amesteca impreuna cu ardeiul tocat cubulete, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate marunt. Se adauga carnea tocata, oul, pesmet, mustar si condimentele. Se umplu foile de varza cu umplutura, apoi se impacheteaza bine. Se taie cuburi morcovii si telina si se prajesc sarmalele in ulei incins impreuna cu legumele. Se toarna supa, se acopera cu cun capac si se lasa la inabusit 45 de minute.
Sarmelele se serevsc cu piure de cartofi si sosul in care s-au gatit.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii