Carnea se pune la fiert in apa si se fierbe ptr aproximativ o ora. Apoi se inchinde uleiul si se caleste ceapa pina devine maronie,se adauga doveleclu
Carnea se pune la fiert in apa si se fierbe ptr aproximativ o ora.
Apoi se inchinde uleiul si se caleste ceapa pina devine maronie,se adauga doveleclul,morcovi,rosiile,bulionul si lamaitele uscate si se caleste ptr 2-3 minute.
Apoi se adauga carnea fiarta,supa unde a fiert carnea daca vreti daca nu apa si toate condimentele plus cartofii si ardeiul gras.
Acoperim oala si mai fierbem ptr 15 minute.
La final adaugam verdeata.se serveste cu orez.
Puteti adauga si alte legume daca doriti, eu am adaugat si mazare, conopida ca o mutat in frigider dintr-un loc in altul si ardei gras rosu.
Pofta buna!
Reteta Salona cu carne de vita a fost propusa de sarah_nc pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Mancare cu carne de vita si Guinness,
Hamburger cu carne de vita,
Salata carne de vita si verdeata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii