Pentru a prepara aceste rulouri din piept de pui si sunca aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: piept de pui, sunca, mazare, ulei, unt, patrunjel, piper, sare.
Retetele cu piept de pui vor fi intotdeuna preferatele familiei. Pieptul de pui se spala, se taie in felii si se bate usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper. Sunculita se taie in felii. Se aseaza pe fiecare bucata de carne o feliuta de sunculita. Se ruleaza si se prinde fiecare cu sobitoare. Se tin in ulei incins pana se rumenesc. Vor iesi niste rulouri de pui delicioase.
Se servesc cu mazare fiarta si trasa prin unt topit. Se presara deasupra putin patrunjel tocat.
Alte retete recomandate:
Drob
Pulpe de pui la cuptor
Tocanita de pui
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniClatite pufoase reteta Sper sa va placa ideea, de gust nu mai vorbesc. Sunt delicioase!
Clatite pufoase reteta, cu cacao, mascarpone si caramelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii