Pieptul de pui se taie felii si se bate usor. Se face o umplutura din morcov, mar, sare piper, un praf de scortisoara. Pe fiecare bucata de carne se p
Pieptul de pui se taie felii si se bate usor.
Se face o umplutura din morcov, mar, sare piper, un praf de scortisoara. Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura. Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare.
Rulourile se ung cu un amestecul facut din :
1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ), 1 lg zahar
1 lg apa.
Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime.
Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor ).
Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan.
Le-am servit cu ciuperci cu lamaie.
Pofta buna!
Reteta Rulouri din piept de pui a fost propusa de pansy pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Pui maryland la tava (reteta lui jamie oliver),
Pui la cuptor cu marinada de otet balsamic,
Escalopini de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii