Se bate carnea ca pentru paneuri, se taie fasii ardeiul si branza feta. Se condimenteaza in functie de preferinte cu sare, piper si chili pudra. Se as
Se bate carnea ca pentru paneuri, se taie fasii ardeiul si branza feta. Se condimenteaza in functie de preferinte cu sare, piper si chili pudra.
Se asaza pe mijloc branza feta si ardeiul, se ruleaza, se pregatesc faina, ouale si pesmetul, si se procedeaza la fel ca si cu paneurile.
Se unge tava cu unt si se asaza rulourile unse cu unt si se pun la cuptor.
Se lasa pana se rumenesc, eventual se intorc si de pe o parte pe alta.
Reteta propusa de SANDI
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDoritori de musaca sunt??? Daca va plac dovleceii cu siguranta o sa va placa si aceasta musaca.
Musaca cu dovlecei
Comentarii