Rulourile de pui cu paste sunt ceva bun, usor de facut, numai bune pentru o masa cu prietenii.
Taiem o parte din cascaval bastonase de un deget grosime. Restul il radem. Taiem si castravetii tot bastonase. Taiem (daca e nevoie) si batem pieptul de pui, folosind folie de plastic pentru a nu face mizerie si pentru a proteja carnea. Presaram piper si putina sare daca nu e cascavalul sarat. Punem intr-un capat o felie cascaval si una de castravete. Rulam si punem rulourile intr-o tava unsa cu o lingura de ulei. Amestecam otetul balsamic cu sosul de soia si pensulam bine rulourile. Le putem presara si cu putin oregano. Le acoperim cu folie si le bagam la cuptorul incalzit la 200 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Intre timp fierbem pastele, le scurgem si punem peste ele cascavalul, smantana, amidonul dizolvat intr-o lingura de apa rece, sare, busuiocul taiat si oregano. Amestecam si lasam sa dea in clocot – asa am auzit eu la un bucatar (nu mai stiu care), ca atunci cand folosim amidon e bine sa dam preparatul in clocot, ca sa ne cada mai bine la stomac.
Rulourile cu pui si paste se pot servi calde, eventual cu verdeata tocata pe deasupra sau un sos de branza.
Reteta de rulouri cu pui si paste a fost propusa pe forumul Culinar.ro de IriA.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii