Pentru rulouri de pui cu ou carnea o taiem felii si o batem cu ciocanul pentru snitele. Amestecam condimentele si condimentam carnea,acoperim vasuL cu folie alimetara.
Pentru rulouri de pui cu ou carnea o taiem felii si o batem cu ciocanul pentru snitele.
Amestecam condimentele si condimentam carnea,acoperim vasuL cu folie alimetara si dam la rece cca 30 min.
Batem oul bine adaugam smantana si faina,potrivim de sare si piper,
Ouale le fierbem in apa cu sare(sa fie galbenusul tare)
Dupa ce s-au racit le curatam de coaja si le taiem in 2 pe lung.
Pe bucata de carne punem doua jumatati de ou si rulam(daca este necesar prindem cu scobitori)
Le trecem prin amestecul de ou si le asezam in tava unsa cu ulei.
Repetam pana terminam
Rulourile de pui cu ou dam tava la cuptor cca 20 min dupa care scoatem tava si adaugam cascaval ras deasupra,dam din nou la cuptor pana se rumeneste deasupra
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii