Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra. Sunt foarte gustoase.
Pentru rulourile cu carne tocata din 500 ml de lapte, 3 oua, un pahar de apa minerala, sare, piper, delicat dupa gust si 400-500 g faina: se face o compozitie pentru clatite pe care le coacem cat mai subtiri. Umplutura se face din 600 g carne tocata, pusa la calit cu 2 cepe, mirodenii dupa gust si se adauga fasii de morcov fiert. Dupa ce s-a racit, o dam inca o data prin masina de tocat, apoi adaugam ouale si se face o pasta cu care ungem clatitele. Dupa ce le-am umplut, le facem rulouri mici pe care le punem la copt in tava tapetata cu margarina.
Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii