Rulourile "Amicii" din piept de pui sunt bune ca portii individuale, mai ales pentru o familie numeroasa sau o masa cu prietenii.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie ca pentru snitele, apoi fiecare bucata se bate intre doua folii alimentare, pe un fund de lemn. Se unge ulei si mustar pe ambele parti si se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru gratar. Peste feliile de pui se aseaza gogosarii scursi si taiati julien, caperele intregi, cascavalul ras, ciupercile taiate si ele julien, se ruleaza cu grija ca sa nu iasa umplutura si se impacheteaza in folie de aluminiu. Se dau la cuptor pentru cca 25 minute.
Rulourile se servesc cu un sos cald, facut din smantana si cascaval ras.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofiPentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantanaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii