Legumele (fara rosii) se amesteca, se sareaza si pipereaza, direct in vasul de gatit. Se unge ceafa batuta bine cu mustar. Se pune pe ea carnea tocat
Legumele (fara rosii) se amesteca, se sareaza si pipereaza, direct in vasul de gatit. Se unge ceafa batuta bine cu mustar. Se pune pe ea carnea tocata condimentata si ardeii. Apoi se leaga bine. Se baga intre legume, se pune supa si rosiile, capacul si foc de voie. Cand este gata (la presiune cam 40 de minute) se lasa sa se "odihneasca".
Se portioneaza si se serveste alaturi de legume. Reteta Rulada intre legume este propusa de BD. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcM-am gandit sa te invat sa-ti pregatesti o pizza, altfel de cum ai mancat-o pana acum. Mult mai simpla, mult mai rapida: pe...
Pizza rapida pe lipie libaneza
Comentarii