Rulada din muschiulet de porc flambata este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne va trebuie 600 g muschiulet de porc, 600 g ciuperci, 400 g cascaval, 2 oua, sare si piper.
Rulada din muschiulet de porc flambata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne, intai se taie carnea portii si se bate bine, apoi pe fiecare bucata se pun ciuperci, ou fiert, cascaval, sare si piper, dupa care se ruleaza si se dau prin ou batut si faina de grau. Se prajesc in untura pana se rumenesc ca gogosile.
Rulada din muschiulet de porc flambata se orneaza pe platou cu 2 oua fierte si tot felul de zarzavat si se servesc la masa flambate.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii