Curatati de pielite si tendoane pieptul de pui, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati apoi pieptul de pui, ast
Curatati de pielite si tendoane pieptul de pui, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie.
Taiati apoi pieptul de pui, astfel incat sa otineti 2 foi mari de carne cu grosimea de circa 1cm.
Presarati-le cu sare si piper pe ambele parti si bateti-le cu ciocanul de snitele pana cand se intind si se subtiaza putin.
Incingeti intr-o tigaie mare 2 linguri de ulei si puneti spanacul spalat in 2-3 ape si scurs bine.
Caliti-I la foc mare 3-5 minute, apoi opriti focul.
Curatati morcovul, spalati-l si fierbeti-l intreg, 10 minute, in apa cu putina sare, apoi taiati-l in fasii.
Intindeti carnea, puneti pe aceasta uniform spanacul, peste spanac puneti fasii de morcov, presarati ouale zdobite si cascavalul dat pe razatoarea mare.
Presarati cu sare si piper dupa gust, apoi rulati carnea si prindeti-o cu scobitori sau legati-o cu apa alimentara. Ungeti rulada cu ulei, stropiti-o cu zeama de lamaie si puneti-o intr-o tava pe o coala de hartie de copt.
Puneti tava in cuptorul incins si coaceti rulada la foc potrivit circa 40 de minute, pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos deasupra.
Lasati rulada sa se raceasca 15-20 de minute, apoi taiati-o in felii de circa 2 cm grosime.
Pofta buna!
Alte retete culinare va sugeram mai jos:
Retete de pui,
Reteta cu pui,
Tocanita de pui,
Tocana de pui,
Tocanita de cartofi cu pui
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniSunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...
Desert prajitura pufoasa cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii