Pentru rulada de pui cu ficatei ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei, adaugam sucul de rosii si cand incepe sa fiarba adaugam ficateii curatati.
Pentru rulada de pui cu ficatei ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei, adaugam sucul de rosii si cand incepe sa fiarba adaugam ficateii curatati si taiati cubulete. Amestecam, potrivim de sare si piper dupa gust, lasam sa fiarba la foc mic acoperit pana scade toata zeama. Oprim focul si adaugam patrunjelul tocat si lasam sa se raceasca.
Pieptul de pui se taie in 2, apoi fiecare bucata se despica, acoperim cu folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare, piper si pe fiecare bucata de carne adaugam ficatei si rulam cat mai strans.
Ruladele de pui cu ficatei le asezam in tava stropim cu putin ulei, presaram cu cimbru, adaugam 1/2 pahar de apa si dam la cuptor pana se rumenesc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii